петък, 29 юни 2012 г.

Тенденции в летния грим


Здравейте, момичета, днешната статия също е от моя приятел Михаил Григоров. Надявам се да ви хареса, пишете в коментарите дали искате още негови материали. Ето още една негова публикация. Аз лично мисля, че са супер интересни и има какво да се научи. 
         Целувки, Габи

аз и Мишо на завършването на 9-ти клас, да ни е честито!
Здравейте приятелки,
Реших да се разнообразя малко и да ви представя 7-те водещи тенденций в летния грим. Очната линия е тотален хит за 2012 година – тънка, дебела, издължена – всички нейни варианти. Както всеки сезон и всяка година тенденциите са все по-контрастни и по-контрастни – разбирайте – една богата палитра от цветове с много тонове и нюанси. Габи Ви дава някои интересни предложения, обърнете внимание и на тях!
...Та така,сега по същество. Семли, елегантни, естествени и загадъчни – четерите думи описващи най-точно летния грим. Естествения външен вид е водещ при дневния грим – натурални цветове,руж нанесен умело така,че да освежи тена на кожата, червило в телесен цвят. За по-официални поводи е редно да се развихрим – добре очертани очи с наситени цветове,ярко червени устни и изкуствени мигли....
  1. Естествената красота – Впечатляващо е завръщането на така наречения ‘невидим’ грим по модните подиуми- ами че какво по-хубаво от леко подчертана естествена красота... Актуални са сливащите се с тена нюанси,които подчертават тена, без да действат фрапантно. Червилото/гланца трябва да е не повече с тон-два по-тъмно от устните... Желателно е нанасянето на качествена база за лице,тъй като тя изравнява текстурата и тена на лицето.
  2. Смела линия на веждите – Ееее- тук тенденциие ме подкрепят. Част от тенденцията с естествения външен вид е смелата линия на веждите. Не само, че оскубаните до дъно запетайки не са красиви,ами сега даже и не са актуални! Е, всичко си има и изключения. Ако сте решили да променяте формата на веждите си, най-добре се съветвайте с професионалист. Естествената линия на веждите е най-добрия избор,когато искате да приковете вниманието към очите си и да придадете драматичност на погледа.
  3. Свеж руж- Руж с прасковен нюанс- един добър вариант да подчертае скулите по ненатрапчив начин...нанесен дискретно...
  4. Червени устни – водеща тенденция- подчертава присъствието...Палитрата от ярко-червени цветове е богата – изберете този,с който се чувствате най-комфортно и най-точно пасва на тена ви.
  5. Кукленски мигли – ако сте решили да подчертаете само някоя част от грима си, нека това да бъдат миглите – ултра дълги, добре извити...добра алтернатива са и изкуствените... все пак ги съобразете и с формата на очите ;)
  6. Котешки очи – Представям тази тенденция само с четири думи– извита удължена очна линия....
  7. Опушен...по-опушен...най-опушен – Този грим не е най-подходящият вариант за ежедневието – иска се голяма смелост... Все пак неговото приложение е в вечерните и празнични събития J ...

    Михаил Григоров

3 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...