събота, 23 юни 2012 г.

Maybelline 50% OFF!

   Здравейте!
  Имам малко откритие, което, надявам се, ще ви бъде полезно. Maybelline сменят опаковките на единичните си сенки. Разбираемо е, сегашните са доста неприевлекателни, но нищо - лично аз купувам определен продукт заради съдържанието, а не заради опаковката. Вярно, че тя трябва да е представителна, но повече ме топли мисълта, че са вложили парите в качеството, а не в рекламата.
   Та, по същество, в дрогерии и малки магазинчета , които имат щендер на Мейбълийн, можете да откриете намалени бройки от старите опаковки, намалени на 50%. (в ДМ или Бюти Зоун няма да ги намерите).  Ако сте от Пловдив, отидете на пешеходния мост :)
Сенките са в срок на годност  всичко им е наред. Има най-различни, но аз реших да си взема само едни на цена 4лв. Намерих и много привлекателни кремообразни, но мога да ви кажа, че тези на Rimmel са много по-добри.
    Цветът е много блестящ (трябва да спра с блестящите сенки!) и мислех да е за сгъвката на клепача (исках да го комбинирам с матов цвят на клепача), но се оказа много светъл. Относно напластяването, най-много 2 слоя; както и да е, не съм разочарована, просто очаквах друго. Номерът е 20.  Радвам се да го нося под слънчевите лъчи, когато фините брокатчета бляскат.

     (камерата се улавя добре истинския цвят, когато го нанеса на ръката си, затова няма swatch сред снимките)


                                                     Пожелавам ви приятни почивни дни! Целувки, Габи

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...