сряда, 27 юни 2012 г.

Откритие - Nivea Soft Cream

    Здравейте, момичета! От няколко дена не съм писала нищо за блога и ми дотъжня ;)


Малко ъпдейт, какво става около мен...
Идва най-сетне краят на училището и за мен - последна седмица!! И още една рандъм мисъл - срамота е, че все още не съм ходила на басейн! Вече си измислих много готино бюстие за плажа (не като бански, а за на сухо, хехе), в някоя от следващите публикации ще ви покажа как да си направите такова.
Ии най-прясната новина - станах PR на пловдивския клон на People to People International и много се радвам; стана доста неочаквано, но пък имам голямо желание да се занимавам.
Също така открих много интересни публикации в блога на Петя

Така идваме и до днешната публикация - едно супер откритие Nivea Soft Cream. По принцип съм на мнението, че кремове, на които пише Face, body, hands, по-добре да не използваме за лице като ежедневна грижа, но този определено прави изключение.

    Намерих позитивни ревюта и така просто реших да го пробвам, защото нямам никакви претенции към крема за лице, стига да овлажнява кожата и да става за лятото. Кожата ми е нормална към суха, хидратира добре, но консистенцията е средно плътничка и го използвам най-вече като нощен крем. Нанясам го на влажно лице с влажни ръце. Много е икономичен. Размазва се много меко и леко, приятен е и мирише хубавко върху кожата, докато попие (което също става бързичко). Няма SPF, но пък аз през деня ползвам BB крем, така че това ме устройва.
   Също така забелязах нещо страхотно - сутринта кожата ми е супер жива и хидратирана и коректорът се разнася толкова лесно и равномерно, не оставя никакви следи!!

    Предлага се в 4 опаковки, като най-голямата \от лимитираната дизайнерска серия\ е най-изгодна, но пък можете за 3лв и нещо да пробвате малката сладурска опаковка от 50мл.
    В заключение мога да кажа, че ако нямате специални изисквания към крема за лице и си търсите просто ... крем за лице :D, това е решението. Аз самата съм на 15 и се уверих, че на млада кожа действа супер. Само че се съмнявам, че за мазна кожа ще е добро решение...

4 коментара:

  1. Моята кожа е по-мазна, но и на мен кремът ми действа чудесно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ясно, щом ползваш коректор за лице. И кремът няма да ти помогне, а коректорът е само "маска"...
    Хубава козметика по принцип няма да намерите в магазина в мола, като ДМ, illy и т.н. Всичко това е боклук. Nivea, Dove и т.н. Има френски сайтове, специални за козметика. Кремове, гримове, шампоани... Цените не падат под трицифрени.
    А щом сте паднали до там, че да си слагате грим и коректори...
    Да, няма спор, че трябва човек да се поддържа. Не са мо момичетата, но и момчетата. Но просто не харесвам гримирани момичета. Неестествено седи някак, изкуствено, фалшиво.
    Направете справка с някоя гиздава девойка от Балкана. Просто си е накичила цвете в косата, пее народни песни и дори не е чувала за хидратиращи кремове. А излъчването й - космическо. Красотата не идва от козметика и външността.
    Та, това се опитвам да кажа - поддържайте се момичета и момчета. Но чак да се вманиачавате до такава степен... Моля, моля.

    ОтговорИзтриване
  3. Ползвам го от "сто " години! Просто е моят крем!!!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...