сряда, 6 юни 2012 г.

4 супер трика

    Здравейте, момичета :) За днешната публикация съм подбрала 4-те най-добри и полезни трикове, които ползвам супер често в ежедневието.

1. Ресане на мигли с четка за вежди. Не знам дали изобщо други хора го правят, но на мен ми хрумна просто ей така. По принцип не харесвам гребенчетата, защото са много груби и отнемат от дължината на миглите. Ето как "сресвам" миглите си: затварям си окото и леко дърпам края, все едно си слагам молив. Може да пробвате и да мигате + движенията с ръката. Ефектът е буйни мигли с тънки крайчета, много е красиво.

2. Пръстени, които оставят следи. Неприятно е, особено през топлите месеци. Затова нанасям тънък слой прозрачен лак за нокти, абсолютно незабележимо е. Също така  лакирам и перлички, копченца и други, които е много вероятно да се обелят.

3. Сутиен без презрамки. Идеалното решение за летните дрешки без презрамки - бриджитката. Да, само че има навика да се свлича. Изберете такъв с тънка силиконова лентичка от задната страна (залепена е за самия плат) и преди да го сложите, се намажете с лосион за тяло, без да пропускате гърба. Така не се свлича и е много удобно.

4. Масло на кожичките около ноктите вместо лакочистител. Лакочистителят изсушава кожата, а ръцете и без това лесно се изсушават. Запазете го за самата плочка, а кожичките натъркайте с масло (всякакво става - кокосово, бадемово...), изчакайте минута-две и обелете лака. Така няма нужда и от специално подхранване и терапии за кожички.

   Това беше от мен на днес, надявам се да ви е полезно. Споделете в коментарите долу вашите тайни и съвети за красота в ежедневието :))
                                                                                     Целувки, Габи

4 коментара:

  1. Много интересни и полезни трикове, определено ще се използват :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това с миглите и аз го правя, като са "разресани" изглеждат и по-добре със спирала, такива, подредени са ;д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че и други го правят (много обичам да си мисля, че съм измислила нещо иновативно... като например молив в горната водна линия. Но пък ме обзема детска радост, като открия нещо сама за себе си) :D

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...