сряда, 30 май 2012 г.

Rainy Day

    Здравейте, момичета! :)) Напоследък времето е ужасно - ту топло, ту студено, а аз все слагам грешните дрехи. Дори ми се наложи да заема тениска от приятелка, тъй като направо си завирах в пролетното пуловерче.
    Днес ще ви покажа мъничък Outfit if the day за дъждовни дни. Очаквайте публикация, посветена изцяло на новата ми любов - trench coat - но седмицата е толкова изморителна, че почти нямам свободно време.
    Мога да се похваля с нов супер сладурски бледорозов тренч (дори без скромност, просто го обожавам!). Около две години си търся тренчкот, който да ми харесва и да ми отива, но както знаете, едва миналата година станаха популярни. Така или иначе съм много щастлива за тази придобивка :))


 


    Гумените ботуши са от есенно-зимната колекция на Кенвело. Според мен точно есен и пролет са сезоните за тях. Харесва ми щампата и много добре се връзва с шалчето.
    Надолу съм с обикновен къс черен клин, към който добавих детайл - чорапки от Tally Weijl с малки панделчици и дантела. Под тренча нося дълга блуза, можете да добавите към аутфита туника или каквото ви дойде наум, стига да покрива поне половината от дупето :))

    Ноктите ми са във Flormar 126 и, разбира се, трябваше да ги вържа с чадъра :D По принцип съм на мнението, че не трябва да съм too matchy-matchy (тоест да всичко да си отива с всичко), но пък имам тази склонност. Съчетавайки малки елементи, намерих златната среда :)) А сега малко и за самия цвят - невероятен е! При различна светлина се променя, и то не както всеки лак се променя малко на дневна и изкуствена светлина. С този имам различни нокти сутрин, обед и вечер!

    Надявам се, че този вид публикации ви харесват. Ще се радвам, ако ми оставите коментар. Какво предпочитате - повече публикации за красота и козметика, или за стил и мода. Или пък и от двете по малко? Пожелавам ви повече слънчеви дни! :)
                                                                                   Целувки, Габи

10 коментара:

  1. Шала много ми харесва <3 Много ми харесват тренчкотите и аз си имам един от миналата година, който е по-класически. Тъкмо тези дъждовни дни ме накарах да го извадя пак и така разнообразих аутфита :) Продължавай в съшия дух-от всичко по малко!

    ОтговорИзтриване
  2. Възхитително описание!

    ОтговорИзтриване
  3. Аах, аз за палтото ти казах, че ми харесва страшно много <3 Моето се загуби някъде из къщи и май се и прокъса (за съжаление платът му е прекалено тънък и много лесно се къса само като го дръпнеш...)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси <3
      всяко зло за добро - извинение да идеш на шопинг хехе ;)

      Изтриване
  4. Много сладки ботушки :) Тук са много модерни и всички си ги носят през дъждовните дни.

    ОтговорИзтриване
  5. блогът ти е много як :) гледах и едно клипче, говориш много сладко. Продължавай в същия дух :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за милите думи и за интереса :))

      Изтриване
  6. оо много се радвам, че има хора, които носят такива палта! :D аз си купих такова преди месеци, но беше от последните. оказа се, че май ми е малко голямо... ръкавите стоят особено странно. иначе аз тия дни няма начин да изляза с такова палто навън :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами то не е палто, а стандартен тренч кот, материята е супер лека и има нещо общо с шушлек, но е мноого далече. Ако не го пипнеш, не можеш да разбереш какво е. Хаха, спирам да го хваля, ясно е, че съм влюбена в него.

      Изтриване
    2. да де, това имах предвид :D

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...