събота, 12 май 2012 г.

Beige Eye

     Добро слънчево утро! :))
     Този грим е вдъхновен от пролетно-летните дни и идващите горещини, когато все пак трябва да избягваме тъмните цветове. Телесният бежов цвят и различните му нюанси, допълнени от мек блясък, изглеждат прекрасно, осветени от слънчевите лъчи. Използвала съм минимално количество черен молив и спирала, за да подчертая очите си.  Можете да допълните този makeup look с nude червило (nude lips) и прасковен руж.
1. Коректор, препоръчвам нанасяне с четка за по-добро нанасяне и преливане. Ако нямате база за грим, сложете коректор и на горния клепач
2. Сенки Essence 26 (линк) сам този цвят изглежда незабележим, но комбиниран с други сенки, се прелива много добре и финишът е страхотен. Нанасям ги с потупвания с обикновена четка за клепач
3. Сенки Безизвестни  (линк), но ако не намирате такива, макар че са си попадение, можете да се ориентирате по цвета, ако имате подобен. Правя дъга напред и назад по сгъвката на клепача със smoky eye четка, но можете да използвате всякаква пухкава.
4. Сенки Essence 04 или всякакъв светъл жълтеникав цвят под веждата, за да се отвори визуално окото
5. Черен молив твърд, за да не се размаже. Правя тънка линия близо до миглите, като не очертавам цялото око, а само външния край. Молив в телесен цвят отново за визуално уголемяване на очите. Нанасям го само във вътрешния край на долната водна линия (също така очертавам леко началото на окото, зоната около кладенчето, но ми е трудно да го обясня)
Завършете с любимата си спирала, аз обичам да използвам такава, която само малко издължава и разделя миглите, без драма ефект.
     Надявам се да ви е било интересно и да съм успяла да ви дам идея за лек грим! Ще се радвам, ако ми напишете в коментарите своите предложения за грим в бежови нюанси! Пожелавам ви още по-слънчева и весела неделя! :))
                                                                                 Целувки, Габи

3 коментара:

  1. Имаш страхотни мигли, завиждам ти наистина. Моите са дълги, упорити и сочат надолу. Дори и с 15 слоя спирала положението не е по-различно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря :)
    много са светли и имат нужда от спирала
    Пробвала ли си с извита четка? Чувала съм за техника с два слоя спирала, като се слага транслуцентна пудра между тях, но никога не съм опитвала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нищо не е в състояние да помогне за съжаление :(

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...