понеделник, 19 март 2012 г.

Nude Lips

    Здравейте ;)
    Пролетта дойде и вече имам желание да нося червила и глосове в естествени цветове.           Днес ще ви представя две няколко интересни комбинации, които открих.
Отдавна имам Golden rose 98, но не го нося. Смятам да започна. Струва около 3 лева, а цветът е много нежен. Разнесено по кожата изглежда кремообразно и меко, но на устните стои просто ужасно. Изглежда неестествено и се събира по гънките. Но в комбинация с глос като този на Nivea Glamorous gloss Natural изглежда много, много добре. Друг недостатък е ароматът - непоносим. С гланц не е неприятно. Определено не ви съветвам да си го купувате, макар че цветът е много нежен, но ако вече го имате, това е начин да си го ползвате.
    Другото червило е това на Alverde №10 Nude, не помня цената (около 5-6лв), но за съжаление май е лимитирана серия. Това е и едно от най-любимите ми. Подчертава устните, но не се разбира, че изобщо нося червило - стои толкова естествено. Не го нося в комбинация с глос. За всеки случай добавям и такава снимка.

    Цветовете зависят от светлината. Постарах се тези на снимките да се доближават максимално, но все пак това  на Alverde e eдин тон по-тъмно. Тази марка може да се намери в магазините на DM Drogerie Markt, води се натурална козметика. Съвсем скоро ще направя ревю и на други нейни много добри продукти.

                                                                                                 Целувки, Габи

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...