понеделник, 26 март 2012 г.

Неделно разкрасяване

    Днешната публикация е посветена на неделното разкрасяване, което ми се отрази страхотно. Първо да отбележа, че прекарах рекордните 12 часа в сън и напълно забравяйки за всичката си работа, се отдадох да ритуали за красота :D
    Бях споменала, че ми се появяват тъмни сенки под очите, когато съм уморена. След като си отспах и си стоях около 15 минути с маска за очи с охлаждащ ефект, умората изчезна.


    Следва 20-минутната пилинг маска на Avon със саке и ориз, която направо обичам! Действа толкова добре! Първо я пробвах на тестерче, а после си взех малък комплект с по 4 пакетчета от три вида маски, за да пробвам всички от серията. Имам още достатъчно количество, така че ще изчакам да пуснат промоция в каталога и ще си поръчам голямата тубичка.
     Всеки си има предпочитания, но аз лично вярвам, че най-добрият тоник за лице е розовата вода. А и действа супер освежаващо.
    Следващата стъпка при мен е хубаво мазане с крем, защото кожата ми е нормална към суха.
 
    Малко и за грижата за ръцете и ноктите - използвах импровизиран скраб от захар и зехтин (а също и за устните) и после отново обилно мазане :)
    Ноктите ми продължават да са в отчайващо състояние въпреки всичкото внимание, което им отделям :D Напоих памуче със зехтин и лимон и покрих ноктите за няколко минути. Честно казано, има подобрение и не се цепят, но ако имате съвети, с радост бих се поинтересувала.
    Аз прекарах неделния следобед много приятно, а вие?
                                                                                                         Целувки, Габи

2 коментара:

  1. маските Planet spa са страхотни направо, аз имам тази с цвят на лотус и я ОБОЖАВАМ, а сега съм си поръчала и тази със саке и ориз, ако имаш представител на avon наблизо поръчай си голямата опаковка понеже сега са на промоционална цена :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей. Защо не пробваш 8 в 1 на Victoriya Beauty..Добра работа върши.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...