петък, 6 юли 2012 г.

Разочарование: Rimmel Lemon Drop

    Здравейте, момичета :) Как сте в жегите? Пийте много вода, топвайте се отвреме-навреме в някое басейнче и не забравяйте, че трябва винаги да сме защитени от слънцето.

    Сега и за новото ми разочарование - Rimmel Lemon Drop. Някои го харесват, други - не, фактът е един - почти всеки бюти богър го е пробвал.

    Взех си го преди около месец и го пробвах няколко пъти - все неуспешно. Последния път си казах, че няма как да не стане и се въоръжих с търпение и упоритост. Резултатът е, че си играх 10 минути за един нокът (лакирах само толкова) и го докарах що-годе в прилично състояние, но ми бяха нужни 3 слоя и просто не ми харесва. Получиха се и мааалко балончета, но това си е моя грешка предполагам :(
   Както и да е, ужасно разочарована съм, защото някои твърдят, че с повече хъс можеш да постигнеш задоволителен резултат, а аз не мога да направя повече от един нокът. Наистина мирише хубаво и цветът е сладко бананово, ноо това съвсем не е основание за покупка.
    По принцип не съм фен на лаковете на Римел, но досега съм се справяла :(   Бих пробвала с бял лак отдолу, но нямам такъв.
Мисля, че ще го ползвам само като акцент на безименния пръст.


     снимката е взета от нет-а, не знам как момичето е постигнало този перфектен вид, но при мен това е невъзможно.
    А вие пробвали ли сте този лак, какво мислите за него?

                                                                                     Целувки, Габи

6 коментара:

  1. Имам Lemon Drops и като цяло съм доволна от него. Е, формулата му е далеч от съвършенството, но не го смятам за разочарование, напротив. Но все пак това си е въпрос на вкус - аз по принцип много харесвам лаковете на Rimmel, според мен четката им е много удобна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много неприятно, че си се разочаровала! И аз имам този лак и съм много доволна, на три пласта седи супер. Не знам защо при теб не се е получило..:(

      Изтриване
  2. Според мен ще ти е много по-лесно да го нанесеш,ако преди това си сложила някаква база / може и безцветен лак за нокти /. Винаги слагам база ( използвам на Пърфект заздравителя ) и стои чудесно със всеки лак. Изглажда повърхността и увеличава твайността на лака :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. и аз винаги се грижа за ноктите, преди да нанеса лака, но този просто има ужасна текстура, трябва някой да ми покаже как се справя с него, хаха :)

      Изтриване
  3. Пробвай с бял лак отдолу, чувала съм, че прави цвета по-наситен и предполагам ще ти е по-удобно да работиш върху такава основа. Обаче това с трите пласта не го разбирам... изобщо не ми изглежда удобно, как изсъхва това чудо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами трудно.. сега съм решена да го направя, така че да го нося, пък ще видим :)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...