неделя, 20 май 2012 г.

I love Peaches and Cream!

    Здравейте, красавици! :)) Последните дни бяха изпълнени с тичане напред-назад, пазар и т.н. Нямах много време за нови публикации, но пък затова сега съм пълна с идеи и нямам търпение да ги осъществя. Даже си мисля за рубрика с вдъхновения.
    Купих си нови козметични продукти и малко дрешки, така че очаквайте ревюта и най-важното - публикации, свързани с мода! :) Все пак името на блога предполага да засягам и тази тема, но все нямах вдъхновение.



    А сега малко и за най-новия ми глос - Peaches and Cream на английската фирма I love. Чела съм позитивни ревюта за марката, но досега си нямах нищо от нея :)
    Опаковката е сладурска, както на всичките им продукти. Самият гланц се усеща  много специфично - консистенцията е плътна, нелепкава, но същевременно много мека и сяяякаш балсамено-подхранваща. Почти не се забелязва цвят, даже хич, но е едно такова свежичко. Ароматът си е точно на праскови и сметана, вкус няма. Пише shimmer & shine, но да знаете, че няма shimmer, което мен лично ме устройва. За издръжливост не мога да говоря, защото пия вода през 5 минути :))

    А сега за най-голямото предимство - 15ml продукт за 5,50лв. от Beauty Zone. Количеството е двойно на нормалните глосове (7ml) и изобщо като обобщение ще кажа, че ми харесва не толкова самият ефект върху устните, колкото това, че се чувствам кокетна :))
                                                                                Целувки, Габи
(на първата снимка нямам нищо на устните)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...