сряда, 16 май 2012 г.

Абитуриентски вълнения

    Здравейте, момичета!
    Вече изпращаме абитуриентите и вълнението около завършването и бала витае във въздуха. Аз имам още три години гимназиален живот и гледайки сълзите и усмивките, осъзнах, че трябва да ги изпълня с много незабравими спомени и позитивизъм :)
    Абитуриентките, разбира се, се доверяват на фризьори, но ако ще ходите на изпращането, сигурно ще искате да изглеждате красиви и понаправени, но не натруфени. Ето и моето предложение за прическа
    Косата ми е накъдрена с ролки, като преспах с тях. Разресвам само до средата, за да изглежда косата подредена, а къдриците - отделени една от друга. Използвам широк гребен (на Перфект с антистатичен ефект, много ми харесва). Топирам горната част, усуквам (навивам кичурчето) и закрепвам с фиба. Връзвам с ластик в телесен цвят опашка, не прекалено висока, защото когато косата е накъдрена, изглежда по-къса. Увивам кичурче коса около ластика и отново закрепвам с фибичка.
    Ето и снимка на моя приятелка, която завършва. За изпращането от училище беше подбрала кафява рокля с бродерия, която подчертава талията й, а цветът е нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен за кожата й.  Акцентът е наситеночервената й коса. Хареса ми, че изглеждаше официално, но не прекалено.
    Очаквайте продължение със снимки от бала. Сигурна съм, че ще бъде прекрасна! :)
                                                                                          Целувки, Габи

7 коментара:

  1. Колкото по-естествено - толкова по-добре! Имайки предвид колко ужасии се виждат по баловете... Аз отидох на фризьор, защото хич не мога да се оправям с косата си, и ми направиха много елегантен кок, само дето после едвам свалих фибите :D Иначе грима - саминка, и то в последния момент, че имахме вече гости... Добре се получи де :) Ако можех и косата сама да я направя, като теб, щеше да е и по-евтино :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поздравявам те за увереността с грима. Мен би ме зарадвало повече, ако сама се гримирам за бала. a touch of my own creativity ;)

      Изтриване
    2. Давай, не е такава философия, освен ако не искаш нещо изключително сложно (то и него с упоритост и тренировки можеш да направиш, но преди бала точно е малко изнервящо ако нещо се поразмаже и обърка) :)

      Изтриване
  2. Много се радвам, че приятелка пусна линк във ФБ към твоя блог. Много ми харесва, а ти си страшно сладка :)
    Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  3. Хубава публикация, напомни ми за моят бал.. Аз всъщност нямах такъв и до ден днешен много съжалявам. В моя клас бяхме 6 човека и решихме да отидем в Слънчев бряг за няколко дни, защото нямаше начин да си намерим ресторант. Така и не се усетих абитуриентка. Бях си купила една рокличка на точки, с която бях точно 15 минути и после си сложих дънките и джапанките. Дори нямам и снимки.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...