понеделник, 30 юли 2012 г.

DIY бюстие

    Здравейте! Днес без много обяснения и лирически въведения ще ви покажа как си правя бюстие, идеално за след плажа, когато си свалям мокрия бански и.. ами пак се чувствам fashionable :)


Отзад се връзва на 2 възела и се подпъхва отдолу. Може да се направи и по-тясно отзад.

    Няма как да не се похваля и със сладурски бански, ще ми простите нескромността, нали :))
Това лято носи нов тренд - бански с различни мотиви, но общи детайли или цветове, които ги свързват.


Надявам се днешната публикация да е била полезна и дано ви хареса бюстието!  Пожелавам ви слънчеви летни дни и много усмивки! :)
                                             Целувки, Габи

събота, 28 юли 2012 г.

Водата - извор на младостта

   Здравейте! Чували ли сте тази сентенция? А замисляли ли сте се защо е вярна?
    Сигурна съм, че почти всяка жена знае, че трябва да пие между 2 и 2,5 литра вода всеки ден, но рядко изпива дори 4 чаши. А сайтовете бълват статии за чудотворното действие - обещават гладка кожа и редуциране на теглото, единственото, което трябвало да направите, е да натикате две шишета вода в организма си от раз. Е да, но не става просто така и всичко се проваля.
    Преди около година и половина и аз се наех с тежката задача и го приех като предизвикателство. Няколко дена се насилвах да изпивам по едно двулитрово шише, което стоеше до бюрото ми. Първият ден ми дойде вповечко, но после успявах да си го изпивам. Продължих така, вече не се насилвах, но държах в края на деня да съм си изпила водата. Открих, че определеното количество свършва много по-бързо, ако пия със сламка, и това много ми помогна в началото. Тук искам  да вметна, че не трябва да се пие по много наведнъж, дори да сте жадни, защото стомахът се разширява, а и може да ви стане лошо. Съвсем скоро усетих, че не мога без вода. Тялото ми свикна с тази промяна и си искаше своето.
И сега, ако не съм пила достатъчно, не се чувствам добре. Разбира се, не всеки ден имам възможността през всяко междучасие да тичам или за вода, или до тоалетната - тогава влиза волята в действие (трябва да имате предвид, че като увеличите дневния си воден прием, ходенето до тоалетната също ще зачести и това понякога е досадно). И все пак дори да пропуснете някой друг ден, не се притеснявайте излишно. Ако прекалено много се съсредоточите, просто ще ви омръзне и ще оставите начинанието. Не си поставяйте и срок - два месеца ще пия вода - защото резултатът ще отмине толкова бързо, колкото се е появил. Хехе, сигурно вече звучи страшно, но не е. Просто пробвайте, трябва само малко упоритост и ще видите как това ще стане част от ежедневието ви.
    Всеки, който ме познава, може да потвърди, че винаги, ама винаги си нося вода. Даже като нищо може да ми излезе име :) Сега, през лятото, това е малко досадно, тъй като почти не нося чанта, но никога не съм съжалила за малкото неудобство. Особено през жегите.
   Истина е, че кожата става по-хубава. Моята определено е по-хидратирана и здрава. Пак си имам проблеми с нея, но все пък съм в пубертета и пъпките са неизбежни.
    Вярно е, че се отслабва. Токсините се изхвърлят и започвате да сваляте. Тялото се радва - пречиства се и всички процеси се обновяват. За пример ще дам бъбреците - ако страдате от камъни в бъбреците, това е решението.
    За по-дълъг живот не знам още, но ако наистина е така, ще ви кажа :))
    Но (!) все пак не прекалявайте, защото прекомерното количество вода отмива минералите, солите и водоразтворимите витамини в организма. Нали знаете, много хубаво не е на хубаво.
    Решихте ли се вече? Успех в начинанието! Или пък бутилката с вода е винаги с вас? Пишете ми в коментарите! :)) Приятен ден, красавици!
                                                                                       Целувки, Габи

петък, 27 юли 2012 г.

Меки крачета :))

    Здравейте! Днес реших да драсна малко за грижата за стъпалата. Не мога да кажа, че са винаги меки и без загрубяла мъртва кожа, защото си е постоянна грижа, особено моя care routine. Нали знаете как си вадим по едно леХенче гореща вода, пемзи, търкала и 5-6 тубички мазила. И действа! Е да, ама аз не мога да правя това редовно и обикновено свършвам със загрубели стъпала. Особено сега, като съм на море, ми е последна грижа да вадя легени, но пък и точно сега е важно краката ми да са меки. Затова открих, че е по-лесно всеки път, когато си взимам душ, да пускам за малко по-топла вода само на стъпалата и да ги минавам с пемза, без да се престаравам, защото все пак не ми се иска да падна в банята :)) Понякога слагам и малко душ гел на пемзата. После минавам и с грубата страна на ей такава обикновена гъба.



    След това мажа обилно с това кремче на Арома, което всъщност хич не е лошо и ако искам допълнително хидратиране, слагам кокосово масло само на петите. Обувам си топлите чорапки и си лягам. През лятото не препоръчвам да се спи цяла нощ, а можа би само следобедното сънче, за да се охлажда тялото. През зимата си слагам и найлонови торбички за някой друг час, колкото издържа. Не че е неприятно, просто е малко странно да се разхождаш с торбички и чорапи :)
И резултатът е напълно задоволителен.

Също може и на плажа, след като излезете от водата и петите са покрити с пясък, да ги поразтъркате една в друга. Аз лично настръхвам и не мога да го правя, но пробвайте, много е полезно.
                                                                                                          Целувки, Габи

сряда, 25 юли 2012 г.

Inspiration: Classy yet sexy

    Здравейтее! Когато четете това, аз ще съм на плажа или в дискотеката... или ще спя! :D Както и да е, бях обещала рубрика с вдъхновения; тези постове са малки и няма да ги пускам толкова често. Просто ще пускам по няколко снимки, които са ме вдъхновили, а вие ми кажете дали имат същия ефект при вас :)
    Днешният пост е посветен на класическата визия, която едновременно издава класа и сексапил.





Ето ги и любимите ми снимки

                              Целувки, Габи


неделя, 22 юли 2012 г.

Nails: Перфектното розово

    Здравейте! Щастлива съм да обявя, че съм намерила перфектния розов лак! Консистенцията е точно по средата между течно и гъсто. Имам го от повече от половин година и не е мръднал. Ох, стига съм хвалила лаковете на Флормар, те са ми любими и не знам дали скоро ще пиша за различна марка лакове. За мен са с перфектна консистенция и добра издръжливост, но все пак всеки има различни предпочитания. Както и да е, номерът е 124, а аз съм влюбена в него. Отива както на по-бял цвят на кожата, така и на позагорели от слънцето ръце, хехе :)



    Не че ми е цел на приличам на Барби, но винаги, когато го нося, имам чувството, че е цвета, който Барби би избрала.
    Имам още един абсолютно кукленски цвят на Римел (линк), но слагам и снимка от нет-а на точния цвят.

    Какво мислите за тези лакове? А имате ли свой любим розов цвят?
                                                                                                 Целувки, Габи

четвъртък, 19 юли 2012 г.

Още организация :)

   Хей, как сте? :))

    Не знам защо, но си умирам да намирам различни начини за съхранение на джунджурии, постоянно размествам, декорирам и т.н. (при все това, че обичам организацията и подредбата, стаята ми е все хаос, но нищо. Когато си сменя тапетите и я пообновя, непременно ще споделя как се е получило. Тогава вече ще си ми е удоволствие да я поддържам идеална.)
    Тук и тук можете да видите и други идеи. Сега вече организанията е попроменена благодарение на тези плетени кошнички (или каквото са, хехе).
Можете да ги намерите в Jusk в комплект от 3 на цена 5,50 в отделението стоки за баня.
Двете по-малки използвам за клечки за уши и памук, а голямата седи на бюрото ми, където се гримирам, и съдържа всичко, което най-често използвам без сенки и четки. Сега, като съм на море, просто пъхнах панерчето в куфара, без да се тревожа, че нещо ще се счупи или размести. Също предимство е, че предпазва от слънчевата светлина.


    А вие как организирате и подреждате козметиката си? Ще ми бъде интересно да прочета триковете ви в коментарите :))
                                                                                                 Целувки, Габи

сряда, 18 юли 2012 г.

Да бъдеш Beauty Blogger

    Здравейте! Днешната публикация ще е малко по-различна. С всички бг бюти блогърки се намерихме и сега си комуникираме, обменяме опит :)) Много полезна идея, благодаря на Адри, че ни събра. Радвам се, че няма конкуренция, или ако има, то тя е градивна, а не се копираме една друга.
    Пускам линкове към всички блогове, където можете да намерите интересни ревюта, съвети и идеи за красота, козметика, маникюр, мода и още :)
    Всяка начинаеща колежка да се свърже с нас чрез коментарите или е-поща и да се присъедини към бюти-обществото :)

 http://idaandmakeup.blogspot.com/

 http://www.rainofmakeup.com/
 http://www.mybeautymadness.com/
 http://funnybunnyonallthingspretty.blogspot.com/
 http://maquilab.blogspot.com/
 http://mydropsofrainbow.blogspot.com/
 http://theblackwidowsplace.blogspot.com/
 http://bloodredbeauty.blogspot.com/
 http://redpolishorbadpolish.blogspot.com
 http://shiderova.blogspot.com/
 http://silvamakeupzone.blogspot.com/
 http://lepidopteria.blogspot.com/
 http://bambinamakeup.blogspot.com/

 http://www.313personalities.blogspot.com/
 http://shonned.blogspot.com/
 http://blackheartedd.blogspot.com/

 http://iiv-mortisha.blogspot.com/
 http://attractivestyle.blogspot.com/
 http://christinelovesmakeup.blogspot.com/
 http://shonned.blogspot.com/
 http://myhappypond.com/
 http://makeupbyelli.blogspot.com/
 http://crystalline-doll.blogspot.com/

 http://hotandglam.blogspot.com/ 
http://hrismakeup.blogspot.com/
http://pprettylittlethings.blogspot.com/
http://nadtab.blogspot.com/
http://radi-d.blogspot.com/
http://djezara.blogspot.com/


                                                                                  Целувки, Габи

вторник, 17 юли 2012 г.

DIY Серум за нокти

   Здравейте, момичета :)) И аз вече съм на моренце, но ще се опитам да съм редовна с публикациите и да направя няколко повече, които сами да се пускат, тъй като през август ще ходя на летен лагер и цяла седмица няма да се занимавам с блога.

    Бях споменала, че се опитвам да заздравя крехките си чупливи нокти. Бях много редовна с грижата и сега съм доста доволна. Единственото лошо за ноктите нещо е, че много често използвам лакочистител и 3 нокътя мъничко са се разслоили, но не се чупят. Използвам храната за нокти на Орифлейм, синия втвърдител на Перфект и тази чудесия, която ще ви покажа как да си направите. Действително ноктите ми са по-твърди. Също така златен съвет е да използвате само стъклена пила. Това определено е най-добрата пила. Продава се в магазините за 1лв (цената й също е 1лв) и не се различава от тази, която ще намерите в дрогерията за 3лв. Където нокътят се е разслоил, се изпилява самата повърхност.

    Ето и как да си направите олиото за нокти.

Продукти: кокосово масло (може и бадемово), витамин А и витамин Е на ампули (от аптеката). Аз използвах едно хапче Геритамин и едно Допел Херц, тъй като имат и още съставки. Хубаво е и да пиете такива витамини. Спринцовка (каквато си купите, ползвах 2-милилитрова) или пипетка; шишенце от лак или серум
Ако използват шишенце от лак, ще трябва да го изчистите и ще са ви нужни още:
лакочистител, веро, клечки за уши и памук, някакво пластмасово съдче и хартиена подложка, за да е чисто.
Всичко дотук звучи дълго и сложно за набавяне, но всъщност материалите се намират във всяко домакинство, а цялото "изработване" е не повече от 25 минути, зависи колко си играете



 1. Изсипвам остатъка от лака и го оставям да се оттече
2. Пълня го с лакочистител и го тръскам, после още веднъж
3. Минавам с клечка за уши няколко пъти и изобщо 2 и 3 се повтарят, докато не се изчисти
4. С памуче изчиствам гърлото и капачката. Четката дори след изчистване си остава твърда, да не ви прави впечатление :))
5. Пълня с веро и вода и се вижда как има още за чистене (бели налепи по вътрешността, махат се с клечка)

6. После използвам спринцовката, за да напълня 6мл кокосово олио/масло (въпреки асоциацията, че кокосовото масло ще направи ноктите меки, то се грижи за здравия им вид и твърдост)


7. Ако съумеете да извлечете течността от двете хапчета, супер, аз не успях и затова само ги изтисках :)

8. Всичко се разтръсква (преди употреба също, защото става по-гъсто на дъното заради витамините)



   
    Този саморъчен серум се грижи и за кожичките и изобщо съм доста горда с творението си (а аз не съм горделив човек, хехе). Втрива се с пръсти и почти цялото попива. По-голямата играчка е в изчистването на шишенцето, така че е по-добре да ползвате такова от някоя емулсия или серум, пък и четката ще си остане мека.
    Надявам се да съм ви вдъхновила да пробвате тази рецепта или да измислите своя и да споделите опита си в коментарите :) А вие имате ли "чудодейни мазала"?
                                                                                               Целувки, Габи

петък, 13 юли 2012 г.

Директно от гурутата

    Здравейте! :))
    Днешната публикация ще е малко по-различна. Ще ви покажа трите най-полезни видеа от YouTube, които досега съм открила. Преди да започна блога си, четях други сайтове за мода и красота, но главната част от времето си на компютъра прекарвах в гледане на видеа. За 4 години съм намерила много вдъхновение и съм открила страхотни гурута и самонарекли се такива (хехе), определено е интересно да гледаш как се прави някой грим или прическа. Но днес ще ви покажа малко по-универсални неща.
    Триковете от първите две видеа са станали част от ежедневието ми и са наистина полезни.

Видео Грижа за кожата

Видео как да използваме умно фибите за коса

   Следващият трик ми се струва страхотен, но за съжаление косата ми е прекалено дълга и се получава нещо различно, изисква и време. Пълният ми отказ да използвам преси и маши също е от значение.

Видео 5-минутна супер прическа

    Надявам се видеата да са ви интересни и най-важното - полезни. Пожелавам ви страхотен слънчев ден!
                                                                                           Целувки, Габи

сряда, 11 юли 2012 г.

Summer Trend: Бели панталонки

     Хеей, как сте? :)) Днес ще ви преставя една от любимите си публикации. Надявам се да ви е толкова интересно да я прочетете, колкото на мен ми е да я напиша <3
 
     Белите къси панталонки са вечен летен хит. Свежа и изчистена визия или бляскава и стилна; дневна или вечерна - вие избирате. Могат да са платнени или деним, аз лично предпочитам тези от плат, защото са по-свободни и удобни.
    Имах панталон 3/4, който никога не носех, и реших да го отрежа.
Ето как:

 Издърпайте надолу ръба, където се съединяват двата крачола и после отрежете права линия. Ако поставите панталона с допрени предна и задна линия (която се пада на талията, коланче) и така отрежете, отзад ще е прекалено късо. Винаги режете с няколко пръста по-дълго, за да няма грешки или за да навиете крачолите.



  Любимият ми начин за носене е с кафяв колан и син потник


 

Можете да го носите с модерните сега къси тениски crop top,

   

 или пък  класическа визия (която на мен ми харесва най-много)
 
   

 Такива (подобни) сладурски панталонки има в H&M


   

 Високата талия се връща с пълна сила
 
   

 Модерни са и всякакви капси и други закичени джунджрии :D (тези на снимката не са бели, но схванахте идеята :) )


 

   Дженифър Анистън постига супер небрежна ежедневна визия.



Кой от всички начини ви харесва най-много? А как обичате да носите белите си панталонки? 
Пожелавам ви слънчево лято! :))
                               Целувки, Габи

понеделник, 9 юли 2012 г.

Essence In the Nude

    Здравейте!

    Днес ще направя ревюто, което все се канех да напиша, но нямах точно мнение. Малко е странно как много ми харесва и едновременно ме изнервя.

Добри страни:
Разнася се суууупер меко
Овлажнява и няма нужда от балсам отдолу
Мирише невероятно. Не мисля, че ще се намери някой, който да не го хареса, но все пак имайте едно наум, че има аромат. (аз най-вече заради него го слагам)
Има блясък без блестящи частички
Стои нежно и самият цвят ми харесва.

Недостатъци:
Пак за цвета - амии иска ми се да имаше малко повече пигмент. Като сложа червило искам да е все едно нося червило, не балсам. Затова по принцип го нанасям по-обилничко.
Опаковката е ... калпава. Нестабилна е и гилзата се мести. Удря се и се маца по опаковката. Възможно е да съм попаднала на дефектна бройка, пробвайте в магазина колко е стабилна.
Самото червило е толкова кремообразно, че през пролетта ми се топеше в чантата. Сега в тези жеги си стои в хладилника и нямам намерение да го вадя оттам :) Като се има предвид предишния недостатък, употребата му през лятото е невъзможна.
Трайността е мнооого малка при всякакви обстоятелства (не говоря за трайността на червило в часове, защото при всеки е различно - зависи дали си ближе устните, дали пие вода, дали е горещо и куп други неща)


    Намирам това червило за нещо, без което спокойно можех да мина. Много хора го обожават и виждам защо, но в моя случай ми носи повече негативни емоции.
    Какво е вашето мнение за Essence In the Nude? Харесвате ли го? Как успявате да се справите с недостатъците му?

                                                                         Целувки, Габи

неделя, 8 юли 2012 г.

Flormar Lipstick 309

Как сте, красавици? :))

Открих едно червило на Флормар, от което съм доста доволна. Останах изненадана, че толкова от продуктите им са много добри предвид цената. Лаковете им са ми фаворити, четох страхотни отзиви за брозиращата им пудра, ползвам техен руж. Очаквайте и ревю на сенки.


    Цветът е 309, тъмно розово, напомнящо малко диня в гилзата, но стои различно на устните - ярко и свежо. Супер е за лятото.
Най-голямото му предимство е, че може да се нанася по 3-4 различни начина -
с пръст,
от гилзата и после с потупване с пръст,
от гилзата и размазване с пръст,
от гилзата плътно и хубаво :D Подходящо за вечерна визия.

     Опаковката не е много впечатляваща, но пък е ярка и сладурска. Стабилна и здрава е, което улеснява носенето по джобове и чанти през лятото.
    Червилото е издръжливо. Малко изсушава устните.

На снимките съм показала различната наситеност на цвета, като на първата съм без червило.






                                                Целувки, Габи





петък, 6 юли 2012 г.

Разочарование: Rimmel Lemon Drop

    Здравейте, момичета :) Как сте в жегите? Пийте много вода, топвайте се отвреме-навреме в някое басейнче и не забравяйте, че трябва винаги да сме защитени от слънцето.

    Сега и за новото ми разочарование - Rimmel Lemon Drop. Някои го харесват, други - не, фактът е един - почти всеки бюти богър го е пробвал.

    Взех си го преди около месец и го пробвах няколко пъти - все неуспешно. Последния път си казах, че няма как да не стане и се въоръжих с търпение и упоритост. Резултатът е, че си играх 10 минути за един нокът (лакирах само толкова) и го докарах що-годе в прилично състояние, но ми бяха нужни 3 слоя и просто не ми харесва. Получиха се и мааалко балончета, но това си е моя грешка предполагам :(
   Както и да е, ужасно разочарована съм, защото някои твърдят, че с повече хъс можеш да постигнеш задоволителен резултат, а аз не мога да направя повече от един нокът. Наистина мирише хубаво и цветът е сладко бананово, ноо това съвсем не е основание за покупка.
    По принцип не съм фен на лаковете на Римел, но досега съм се справяла :(   Бих пробвала с бял лак отдолу, но нямам такъв.
Мисля, че ще го ползвам само като акцент на безименния пръст.


     снимката е взета от нет-а, не знам как момичето е постигнало този перфектен вид, но при мен това е невъзможно.
    А вие пробвали ли сте този лак, какво мислите за него?

                                                                                     Целувки, Габи

вторник, 3 юли 2012 г.

ТАG: Стил в грима

    Здравейте! Попаднах на този интересен таг и реших да го направя, тагвам и вас, ще ми бъде интересно какви са вашите отговори.


1. Имаш само 5 минути да се гримираш за среща. Какъв грим ще направиш?
Аз съм си бавничка, затова ще намажа крем, коректор под очите и около нослето :) , малко червило, спирала и руж и ако остане време, блестящи сенки на клепача, нанесени с пръст.

2. Кой тренд би избрала - палава очна линия тип котешко око, яркорозов руж или изкуствени мигли с пера?
Очна линия котешко око, нанесена не с четка, а с писец (тези, които приличат на маркери)

3. Ако трябва да се откажеш от всякакъв грим за 1 месец или грижа за кожата за 1 седмица, какво би избрала?
Ще се откажа от грижата за кожата, тъй като има много продукти от цветната козметика, които се грижат и за здравето, и за добрия вид  на кожата. Първото, за което се сещам, е ББ кремът, но има и фон дьо тен-и и коректори с витамини и минерали.

4. Какви гримове има в чантата ти? 
Гланц или червило. Понякога си нося руж или молив, но рядко се налага да ги ползвам.

5. Има ли продукти, към които се връщаш през годините?
При мен е въпрос на месеци, но.. отговорът на този въпрос ще е черен молив. Понякога го заменям за сив или цветен за дълго време, но пак се връщам от време на време към него.

6. Опушени очи или червени устни?
Опушен грим.

7. Червило или гланц?
По-често използвам гланц, но предпочитам червило.

8. Има ли продукти от цветната козметика, които обичаш, но никога не си очаквала, че ще ти допаднат?
Ярко или по-тъмно червило.

9. Парфюм или боди спрей?
Боди спрей.

10. Ако трябва да избереш само един продукт за целия си грим, кой ще е той?
Червило - ще го използвам на устните и бузките :))

                                                          Целувки, Габи

понеделник, 2 юли 2012 г.

Nail Fest

    Здравейтее :)
 
     Постоянно си търся лакове, заздравители и т.н. и съм щастлива, че в последно време намерих някои страхотни неща. За съжаление ноктите ми пак не са дълги, но нищо, ще ги пусна сега, през лятото.
   Първото шишенце с лилавата капачка е Flormar - 4 in 1 complete care. Добра основа (използвам го само за такава), лесно се разнася, доволна съм. Само че като поостарее и съдържанието стигне до края на четчицата, изсъхва, става гумена и се появяват балончета по ноктите. И все пак бих си я купила пак, но исках да пробвам нещо ново.
    Второто шишенце отново е с изтъркан етикет. Топ лак Perfect - Shine. Много хубав ефект придава. Ако докато се лакирам, стане някоя резка или неравност, този топ лак поправя нещата. Наистина е shiny, но трайността не е завидна. Също недостатък е, че после лакът се драска и остават ужасни следи, дори след като е изсъхнал.
    Следва Perfect - Calcium gel. Всички пишат за този гел и тъй като го имам от около година, реших и аз да споделя мнение. Наистина е добър, вече, разбира се, моят е стар и не става за използване, но пък издържа предълго и съм го оползотворила почти целия. Нанася се лесно, плъзга се по нокътнака плочка и обхваща ръбчето. Само после нанасянето на лака трябва да е маaaлко по-дебел слой, за да се разнесе добре.
   
    Най-новата ми покупка е и най-сполучливата Perfect - 5 in 1 Hardener. Не знам доколко втърдява ноктите, но плочката се усеща по-стабилна. Лакът, който по-надолу ще видите, е на 3 дни, като се има предвид, че ходих и на басейн. Не се е обелил и не дава признаци да го направи скоро. Само лекичко се е изтъркал по ръбчетата. Използвах го и като база, и като топ лак. Не дава някакъв заслепителен блясък, може да е от хлора в басейна, не знам, но така или иначе си е добре, доволна съм и го препоръчвам. Също така е много пестелив - разнася се подобно на олио и само с малко количество обхваща целия нокът.





  И сега за супер свежия лак на Flormar - №424, за който разбрах от Ида. Толкова приятно ментово! Лаковете на Флормар са ми любими, никога не съм оставала разочарована. Някои дори могат да минат и с един слой. Този става перфектно с два. 
 

 
    Много ми допада трендът, който Бийонсе наложи - лакиране на безименния пръст  в различен цвят. Тя използва color blocking - похват, при който се съчетават различни и на пръв поглед несъвместими цветове. Само че аз предпочитам различният ми нокът да е в цвят от същата гама. Сложих Maybelline Urban Turqoise, който е и един от абсолютните ми фаворити. Не обръщайте внимание на това, че още в магазина лаковете са леко разслоени и едно прозрачно вещество се е отделило отгоре. След време може и самият лак да се разслои в шишето, но след разтръскване всичко се оправя. Нанася се лесно, цветът е невероятен. Плътен е иии .. просто го обичам!
    Този маникюр си отива супер много с банския ми, което е идея - можете да си ги комбинирате и става много сладко :)
    Надявам се да съм ви дала идея за нова сполучлива покупка или за ново творение върху ноктите :) Пожелавам ви прекрасен ден!
                                      Целувки, Габи
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...