четвъртък, 23 август 2012 г.

Balea Magic Summer Test

    Здравейте!

    Публикациите сега са по-разредени, тъй като отново заминах и интернетът е много слаб. Писането е трудно, а проучването - още повече.
   Разходих се до близкия ДМ и се реших да си взема потъмняващия лосион на Балеа. Още пролетта бях чела в Космополитан за него, но ревюта и мнения отворих за жалост чак след покупката. Привлече ме това, че потъмняването не е като при обикновен автобронзант, а плавно се постига ефект. Идеята ми е да се мажа и през зимата, за да не стана бързо-бързо бяла като Снежанка.
     В немските блогове преобладават негативни мнения, но аз ще го пробвам лично и ще напиша след около 10-15 дена ревю.
    На опаковката пише, че първи резултати се забелязват след 1-3 дена при по-тъмна кожа. В интерес на истината се разрових и открих, че в България се предлага само варианта за нормална до тъмна кожа, а иначе има за светла до нормална. Мен ме устройва, тъй като това лято потъмнях много.
    Опаковката е сладурска, лосионът е бял, мирише относително приятно, аромат не се задържа. Изненада ме, че хидратира доста добре кожата. Става една такава мекичка.
    В името на блога и експеримента реших да мажа само едната ръка от вътрешната страна. И така 3 дена - съответно 6 намазвания. Но след това се сетих, че първо-тази ръка, която мажа действително е по-светла; и второ - там кожата ми не е много тъмна, та резултати няма да видя скоро. И така сега мажа тялото и едната ръка, да видим какво ще стане. Дано успея да дам добро сравнение.
    Цената е 5лв.

Линк към ревюто
   
                                                                       Целувки, Габи

4 коментара:

  1. очакваме обективното мнение по въпроса тогава :)

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Следващият пост разкрива разочарованието ми :D

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...