петък, 31 август 2012 г.

Back to School: The Best Pallet

    Здравейте! Без повече извинения за отсъствието, ще кажа, че "отпуската ми от блога" вече свърши и имам нови идеи за публикации :)
    Днешната е свързана с една страхотна палитричка. Бях я харесала един ден в подлеза на гарата и реших, че ще си я купя, когато се върна. Но през това време няколко блогърки написаха   много добри отзиви за нея и си я взех преждевременно :D Ревюто е в рубриката Back to School, защото според мен с нея може да се направи идеалния make up look за училище. Също така е удобна и можете да си носите, макар че цветовете са достатъчно издръжливи (с база) за цял ден.
    Цветовете са смлени и пресовани толкова добре, че като докоснах с пръст тестерчето, пуснаха идеално същия цвят, а усещането е за нещо мекичко и донякъде кремообразно. Това за кремообразното важи само за когато ги докоснете с пръст.
    Съдържа бял блестящ цвят за под веждата и за highlight във вътрешния ъгъл на окото. Има розовеещ матов телесен цвят (слага се на клепача), който е единственият полупрозрачен, т.е. само неговата пигментираност не получава 5 от 5 звезди, хехе. Също така ми се струва, че светлите цветове са мъъничко по-тебеширени, но това не би било проблем, ако сте пестеливи (което ме подсеща да спомена, че количеството е огромно и ще ви стигнат за цяла вечност). Следва кафяво с бронзови блестящи частички (за сгъвката на клепача) и матово тъмнокафяво (вместо очна линия или в сгъвката клепача за повече драма ефект).
    Харесва ми особено, че все пак може да се експериментира и да се постигне по-неутрален или пък edgy грим.
    Ефектът на слънчева светлина е невероятен, малките частички проблясват и не прекалено нагъсто, т.е не е като цялото ви око да бести (което също не е лошо, хехе),  а много нежно.
    Съветвам ви обаче, ако слагате тъмнокафявото като очна линия, отдолу да нанесете кафяв молив, за да изпъкне цветът по-добре. Пък и забелязах, че по-лесно се изтрива. Отдавам го на това, че по клепача вече като има сенки, е трудно да прилепне така добре към базата.



    Препоръчвам ви да си я вземете, няма да съжалявате. Цената е 5лв, но качеството е за три пъти повече.
                                                                                             Целувки, Габи
    

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...