събота, 11 август 2012 г.

На път: Част 2

    Здравейте!

Ето я и втората статия от рубриката "На път". Събрала съм няколко полезни съвета - ето какво да не забравяте, когато сте на път. Аз лично съм на летен лагер в стая с още момичета и някои от съветите са свързани с удобството да не зависиш от другите и да не си обърквате нещата.

1. Лично огледало - ами ще ви трябва.. Когато се приготвяте, всички ще се бутат на огледалото. така ще ви е по-удобно и да намерите благоприятна светлина, за да изпипате грима си.

2. Кукички (и една е достатъчна). Продават се в магазините за домашни потреби в секцията за баня. Използвам ги, за да си закачам кърпите, където ми е удобно, без да се допират никъде. Може да закачите всичко - дрехи, чатни или каквото ви хрумне :)

3. Ножичка

4. Съхранение на козметика в твърд панер или каквото ви е удобно, за да не се размества нищо и нещата да си останат цели

5. Кърпички за грим, също така и интимни кърпички, ако решите, че са ви нужни. Понякога сме твърде уморени да си свалим грима или просто искаме да се освежим - за това са супер удобни.

6. Малко странен съвет - потапям едно ароматно сапунче в омекотител за дрехи и като изсъхне, го пъхам в един чорап. После бам в куфара и всичко мирише хубаво. Моето няма да мирише силно, защото преди месеци последно му слагах омекотител, но иначе доста издържа.

Надявам се съветите да са ви били полезни. А вие имате ли свои?
                                                                                       Целувки, Габи

1 коментар:

  1. Винаги държа да имам пинцета под ръка!!!
    И мокрите кърпички са способни на чудеса и са ме спасявали в много критични ситуации (безобразно размазан грим)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...