сряда, 8 август 2012 г.

На път: Част 1

    Здравейте! Предстои ли ви пътуване? А опаковахте ли багажа?

Следващите публикации ще са поредица "На път", надявам се да ви бъде полезно и интересно!

Ето най-полезното, което трябва да знаете за това, как да набутате повече в куфара :)))

    Навийте блузи и панталони  на руло - избягвате гънки и намачкване, супер удобно е, когато пристигнете и не е нужно да вадите всичко. Спестява много място.

Ето две видеа, които показват как да спестим място. На мен лично не ми допада нагъването едно върху друго, защото не е практично - трябва да вадя всичко от куфара и пак да подреждам - навиването е най-добрият вариант. И все пак има много добри съвети. Както никога успях да си подредя багажа толкова добре, че уплътнявах с хавлени кърпи, за да не се разместват нещата. Пак остана малко място, но пък и багажът ми за седмица не е чак толкова много.

http://www.youtube.com/watch?v=LIk8v__Osm8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=L5UlxHsgD58

А ето така си подредих козметиката (без гримовете)

   Приятно пътуване!
                                                                                             Целувки, Габи

2 коментара:

  1. Много обичам да гледам клипчета със съвети за събиране/подреждане на багажа :D Ето какво прилагам аз:

    - Обувките: (също както в едното клипче) слагам всяка обувка в отделна найлонова торбичка, защото така мога да ги поставя раздалечени една от друга.
    - За козметиката: слагам торбичка вътре в козметичната чантичка и тогава прибирам продуктите вътре - така ако нещо се разлее, няма да се налага да почиствам чантичката.
    - Чупливи неща: (ако се налага да взема палитра; ако апаратът ми е при основния багаж; ако нося подаръци за близки и т.н.) чупливите неща увивам в хавлии, меки блузи или каквото подходящо имам в багажа, за да ги предпазя от счупване.
    - Намаляване количеството багаж: старая се да нося дрехи, които могат да се комбинират по няколко начина - една пола с две блузки/потничета или обратното.

    Надявам се да е полезно за някой :)
    Очаквам с нетърпение На път: Част 2 :)

    ОтговорИзтриване
  2. Този пич от второто видео го признавам,много е голям ако дойде да събере и моя багаж в тази малка раница ще го обичам :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...