неделя, 1 септември 2013 г.

Портмоне в ретро стил

Здравейте, красавици :)

Вчера едното ми коте претърпя операция на ставата, свързваща крачето с гръбнака, и сега се възстановява. Малкият Фреди сега е смешно остриган и наполовина оранжев в контраст с чисто бялата му козинка.

Операцията продължи дълго и аз стоях през цялото време в кабинета, но накрая, когато майка ми дойде, реших да се поразтъпча и да обиколя уличките.

В едно магазинче за един лев открих това страхотно портмоне с нежна ретро шарка и златисти ципчета. За скромната си цена от 4лв. е направо страшно попадение!  Въобще не прилича на боклуците, с които тъпчат магазините за 1 лев, което ме подсеща да ви кажа, че винаги си струва да се поразгледате из джунджурийките, защото могат да се намерят много хубави неща.


Има си удобна дръжка, в която да промуша ръката си и да не се натоварвам с излишни чанти през (нещастно малкия остатък от) лятото. Събира най-важното - телефона ми и парите. Стотинките не се намират лесно и изпадват навсякъде, затова ги държа в тази сладка ... хм, кесийка :D Малко е странно, но пък е удобно.





Какво мислите, харесва ли ви? Имате ли и вие такива попадения? :)

Целувки, Габи

4 коментара:

  1. Желая на Фреди бързо оздравяване!

    ОтговорИзтриване
  2. Виждала съм в ebay такива портмонета, много са симпатични и практични, обаче така и не си поръчах. Но и цената далеч не беше толкова изгодна, върти ми се, че към 8-9 долара бяха. Добро попадение!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...