неделя, 21 април 2013 г.

Изненада от VICHY

Здравейте, момичета! Как сте?

Участвате ли в игри и томболи? Аз лично смятах, че е само за късметлии и хаховци, но интересът ми към козметиката и всичко, свързано с нея, ме накара да се включа.

 Съвет от мен:
Следете фейсбук-страниците на любимите си марки, обръщайте се към онлайн-консултантите, ако имате въпроси относно някой продукт, включвайте се в игри и ако нямате 18, винаги пишете имената на някой близък, защото може в условията да пише, че непълнолетни не могат да участват. Участвала съм само в няколко игри, но винаги пиша името на майка ми, даже се учудвам, че тук съм дава своето.


 А ето какво се крие вътре.... Normaderm Hyaluspot.


Това е интензивна терапия против пъпки. Обещава за два часа 99% от бактериите да са убити, а след 48 часа пъпката да я няма (сега разбираме защо на кутията има часовниче с 48). Има метален апликатор. В аптеките можете да намерите мостричка и да пробвате. Тук вижте аптеките, които със сигурност предлагат тестер. Доколкото успях да преценя от три-четири намазвания, съм почти сигурна, че щях да си го купя. Кожата е нещо, което може както да ме накара да се чувствам страхотно, така и може да срине самочувствието ми. Може и да звучи пресилено, но с моя опит мога да ви кажа, че наистина е така. Очаквайте пълно ревю, когато, разбира се, добия по-добра представа, защото за такъв род козметика са нужни по-обстойни наблюдения и опит, преди да изкажа еднозначно мнение.

Eто и за какво смятам да ползвам самата кутия - ще си държа декоративната козметика, която ползвам всеки ден, за да ми е по-удобно. Прилича на куфарче, метална и здрава е.



Вижте и кутията на Адри.
                                                                        Целувки, Габи

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...