неделя, 7 април 2013 г.

Trends Spring/Summer 2013 Част 2 Дантела



Дантела


Здравейте, момичета! :)

Днес продължаваме с проследяването на новите колекции и тенденции. Дантелата продължава да е супермодерна и този сезон, така че ако още нямате нищо дантелено, пообиколете магазините, срещат се прекрасни модели (разбира се, има и ужасни, хихи).

Забелязва се преплитане на нашумелите тенденции - дантела с V-деколте, с високо деколте, обхващащо цялата шия тип поло, флорални мотиви, изрязани части около талията, геометрични елементиденди стил (т.е. съчетано с мъжки елементи по такъв начин, че изглежда женствено и от класа; към една прекрасна дантелена риза могат да се добавят блейзър и черен панталон, а ако я съчетаете с убийствен прилепнал клин и високи обувки, постигате визия "мъжемелачка").

Появява се и имитация на дантела - тоест идеята е взета и доразвита  във шарки и мотиви по самия плат, без да има "дупки", както при дантелата. Така или иначе е неин прототип.

Този сезон дантелата се налага по два начина - 1. много нежно и деликатно - пастелни цветове, панделки, ефирни и полупрозрачни материи или пък усукване на плата по тялото по такъв начин, че сякаш е правен по мярка, приляга и подчертава.
                                                                       2. контрастиращо и предизвикателно - черното е класически избор. Сега ще се носи много и в комбинация с бяло за контраст. Отново присъстват изрязаните елементи. Визиите са подходящи за вечерта.






Photo Internet


Photo Internet

Photo Internet
Отпред късо, отзад - дълго

                                     


А на вас харесва ли ви този тренд?

                                                                                     Целувки, Габи





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...