неделя, 14 април 2013 г.

Trends Spring/Summer 2013 Част 3 Шарки

Здравейте, момичета!

Как беше седмицата ви? Моята мина супер. Ходих 3 дена на училище, а в събота направихме чудна малка разходка в подножието на Родопите. Времето беше страхотно - слънчице, топлина, приятно подухваше от време на време. А на всичкото отгоре заради пролетния дъжд, който удряше по прозореца, спах като къпана ... изобщо прекрасен ден. Днес завърши ремонтът в стаята ми и нямам търпение да ви я покажа съвсем скоро.

Днешната модна статия е посветена на шарките, които се носят през топлите дни. Много от миналогодишните дрехи ще са модерни и сега, така че вадете блузките на цветчета и раираните потници :))

Флоралните мотиви продължават да са хит (все пак е пролет! хехе). Бароковите са леко изменени и комбинирани с други шарки. Дрехите тип колаж са много налагащи се - т.е. съчетават се несъвместими шарки и става като patch work. Геометричните елементи също покоряват модните подиуми, може би даже най-силно е тяхното влияние. Контрастиращите черно-бели раета, карета и шарки се срещат мноооого в колекциите. Нещо интересно са етно-мотивите, които за първи път имат такава сила - масивни бижута, силни цветове, богати шарки. Впечатляващо е влиянието на Изтока - модели, платове, цветове и шарки от страната на изгряващото слънце са прекрасно вдъхновение.  Най-страхотното за мен е, че един от любимите ми цветове - смарагдово - е супер тренд. Кликнете на снимките и разгледайте галерията.















\






































А кой е вашият любим тренд?
       Целувки, Габи

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...