събота, 8 септември 2012 г.

DIY: Galaxy Nails

    Здравейте! Днес ще ви покажа моята интерпретация на Galaxy nails-маникюр. Ясно, че е по-различна от снимките в нета на омбре маникюри в galaxy-тема, просто реших да направя нещо различно, което да може да се носи през деня, но и да изглежда по-интересно вечер.

    Първият лак, който използвам е на Lovie  - 160 . Лаковете на тази фирма са трудни за намиране, но са много хубави, поне според моите изисквания. Доста течни, но с 2 слоя става супер.
    Сега интересната част - ползвам лак Catherine Arley №735, който е със светлосиньо-зелени частички. На снимката съм показала как се получава само с него.
1-оригинално; 2- един слой; 3- два слоя
    Доста незадоволително откъм наситеност на броката. Затова добавих много син и сребрист брокат и по-мъничко лилав, за да се получат по-интересни отблясъци. Купуват се от магазин за 1лв. Синьото взе, че пусна цвят и оцвети и самия лак. Съветче как да изсипете броката: сгънета надве листче хартия.
Слагам два слоя и от готовия лак и отгоре (след като всичко е добре изсъхнало) нанасям топ коут. Цялото това чудо е около 5-6 слоя, но става здраво и не помръдва, тъй като използвам базата и топ-а от предишната публикация, погледнете.





    Много ми харесва как има съвсем мъничко лилаво.

    Какво мислите за този вид galaxy nails?

5 коментара:

  1. Ууу, много красиво! Дай ми на мен нещо да блещука! Много ми хареса :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно е наистина. Искам само да те попитам дали следиш срока на годност на лаковете за нокти. Въпреки че имам много малко като брой лакове установих, че на 2 от тях им е изтекъл срока още февруари тази година и сега се чудя дали да ги хвърлям, въпреки че много ми харесват цветовете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всеки лак е различен, независимо от посочения срок на годност. Някои са по-воднисти, други - по-гъсти и с времето консистенцията се променя различно. Според мен си ги ползвай, докато не откриеш нещо нередно в консистенцията, тогава можеш да изпробваш разредителя на Перфект (Ина от http://313personalities.blogspot.com/
      много го харесва). Също така можеш да ги държиш в хладилника. Аз имам много лакове, хвърлени преди посочения срок, ноо ако тези, за които говориш са произведени преди 2007-8, по-добре ги зарежи, защото в-вата в тях не са 100% безопасни. Тогава е променена формулата на всички лакове.
      Успех :)

      Изтриване
    2. Благодаря за отговора!

      Изтриване
  3. Страхотен е! Направо се влюбих в цвета и блясъка! :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...