сряда, 5 септември 2012 г.

Как да направим издръжлив маникюр??

    Здравейте! Изключително щастлива съм, че открих формулата на маникюра, който не помръдва 5 дена, след това вече започва да се пообелва, но пак може да се спаси положението. Най-ефикасно действат втвърдителите. Допреди няколко месеца дори не обръщах внимание на тези продукти, а сега заемат достойно мястото си... в хладилника. Един съвет - дръжте ги в хладилника, за да издържат по-дълго. Наистина работи.
    Лилавият втвърдител е супер за база. Лакът става "прилепва" идеално ^.^  Пише малко странни неща на опаковката... вижте сами.
    За синия втвърдител на Перфект съм писала, но сега впечатленията ми са още по-добри. Ноктите наистина стават по-твърди, а лакът по-трудно пада. Преди го ползвах за основа и топ коут, но сега само за топ.



Препоръчвам ви да го пробвате, а ако вече имате опит с тях, оставете впечатленията си в коментарите :)


    Сега да се похваля и с червения си есенен маникюр. Лакът е на Перфект, номерът се изтри, но можете лесно да го познаете, ако ви хареса цветът. Самият лак се изтрива много лесно и още на 4-тия ден ноктите ми изглеждаха така:

    Все пак много ми харесва и не съжалявам. Мисля, че е много красиво есенно червено.
                             
                                                                                      Целувки, Габи

6 коментара:

  1. Здравей! Активния заздравител го имам и наистина ноктите ми са станали по-твърди. Това за хладилника ми хареса. Ще сложа и моя там. :) А лакът наистина е много хубав и не само за есента. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей!:) Знам,че имаш публикация за съхранение на козметиката,но искам да те помоля да направиш публикация за колекцията ти от козметика. Ще се радвам да видя такава,защото не много хора правят,а е адски интересно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Засега "колекцията" ми е доста мизерна и не е много интересно, но не го изключвам като възможност :))

      Изтриване
  3. Лилавия заздравител ми е абсолютен фаворит за база, а и за топ, съхне много бързо освен всичко друго. Синия ще го взема с удоволствие за проба, изглежда бляскаво.

    ОтговорИзтриване
  4. И аз имам лилавиня заздравител. На 1 месец ми е, но промяната в ноктите се забелязва. Станали са малко по-твърди, по-трудно се чупят (макар че се чупят пак). Но имам едно въпросче, вие през колко време го ползвате? Понеже аз ако не го ползвам често ноктите ми пак стават слаби и сухи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честно казано не мисля да спирам, освен ако не забележа негативни ефекти. Ползвам го от около 10 дни :)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...