четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Нещица от Кауфланд

   Здравейте! Много ми е гузно, че не съм писала, надявам се да ви е интересно и да не сте ме забравили :)
    Днес става дума за чудесийки от Кауфланд. Обикновен супермаркет, в който обаче често се случва да намеря нещо много полезно или супер изгодно.
    Става дума за четката за език (да, точно така, хаха) на Лакалут. Върви с паста и е около 4 лв. Ползвам я почти всеки ден, ако не бързам изтребителската :))) Добра е, но така или иначе не ми се разминава почистването на езика и с нормалната четка.
    Другото е мицеларна вода на Бланчет Би. Беше 2-3лв., нещо такова... Това е собствена марка на Кауфланд и вярно имат някои пълни боклуци, но също и добри продукти. За този мога да кажа, че е супер. Това е един от най-лесните, бързи, удобни и непарещи на очите демакианти, които съм ползвала. Не съм съвсем сигурна какви са предимствата пред тоалетно мляко, но такова просто мразя да използвам (то си седи в шкафа и нямам намерение да го вадя оттам). Също не съм пробвала други мицеларни води, но нямам и намерение, тъй като съм доволна от тази, а цената е повече от разкошна :)
    Имат и някакъв демакиант за очен грим. Изглежда странно - две разнородни течности една върху друга и пише, че е в две части, хаха, честно, не знам какво имат предвид..
    Също да споделя, че от около месец и половина не си бях купувала почти нищо и сега направих един козметичен шопинг, та ще има за писане :))
                                                                                                           Целувки, Габи

2 коментара:

  1. Мицеларната вода изглежда доста добра евтина алтернатива на Биодерма и т.н. Иначе пробвай за почистване на грима с гел за лице, който става и за демакиант. Аз съм много доволна. ;)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...