понеделник, 2 април 2012 г.

Любими пролетни продукти

 Макар че застудя и пак съм с пуловер, търся слънчево вдъхновение навсякъде. И ето още една публикация, свързана с пролетта. Този път на фокус са козметични продукти (и малко DIY).



   
 Catherine Arley 678 е перфектният пролетно-летен цвят. Имам го отскоро, но усещам, че ще ми стане любим. За светлолилавия можете да намерите повече информациятук. Както много хора, и аз направо обичам лаковете на тази марка. Четката е тънка, а консистенцията е течна (не е като гел), с два тънки слоя става перфектно. И струват само 2лв., а са по-добри от някои по-скъпи лакове.
    Maybelline Colorama Mini 70 Ballerina e почти прозрачен, лек и нежен цвят, който много подхожда на светлата ми кожа. Ако търсите обаче по-добро покритие, най-вероятно ще ви се стори слаба работа. Лаковете Maybelline Colorama са много странни - още в магазина сe е разделило безцветно вещество, но като ползване не изглежда да им има нещо. Бях оставилa един друг лак от тази серия леко отворен и се притесних, че е изветрял. Действително положението изглеждаше отчайващо, но на следващия ден се беше оправил от самосебе си!

    Сенките на Есенс са едни от продуктите, които не са подходящи за всеки, тъй като не са силно пигментирани. Мен лично ме устройват, защото лесно постигам ефекта natural looking make up и наистина не си личи да съм се гримирала много-много. Имат много фини блестящи частички и на слънчева светлина ефектът е нежен и мек блясък (дори матовият цвят има glowing effect). Тези цветове са 04 и 26.
    Бях писала, че си търся нов боди спрей и съм невероятно доволна от този на Рефан Pomegranate & Papaya. Трябва да му се отбележи, че мирише плодово (естествено, хихи) и доста сладникаво. Ароматът е наситен и издръжлив. Откакто го ползвам имам и нов странен навик - мириша си отвреме-навреме рамото :D
    Последните две неща са DIY творения, които просто исках да споделя. Тефтерчето е практически неизползваемо и си го ползвам за декорация. Носи пролетния нежен vintage дух. Балсамът е просто най-обикновен, който си взех, защото е супер малък и ми се събира в портмонето (за спешни случаи). Намерих много хубаво фолио (от Кауфланд) в нежни коралови нюанси и флорален мотив  и налепих доста неща :D
    Надявам да ви е харесала днешната публикация :) И не забравяйте да се оглеждате за малки вдъхновения, защото красотата е навсякъде около нас.
                                                                                                    Целувки, Габи

3 коментара:

  1. Спрейчето на Refan изглежда много изкушаващо. Каква му е цената? А балсамчето за устни се е получило страхотно - винаги съм си представяла, че ако имам собствена козметична линия бих заложила на точно такив vintage вид на опаковките :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)
      Спреят струва 5лв.
      П.С. Не знам защо чак сега отварям блога ти, но ми харесва ^^

      Изтриване
  2. Много ми хареса бележникът ти.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...