събота, 21 април 2012 г.

Дълги, здрави и красиви нокти


    Някои от нас имат по природа хубави, твърди нокти, които не се цепят и лесно се пускат дълги. Е, моите са ужасни във всяко от тези отношения. А ако ги държа къси, формата им се разваля и ръцете ми не изглеждат добре. Винаги съм искала хубави нокти, но рядко ги докарвам до такова положение.
                                                                                                   
    Витамини и хранителни добавки с желатин, витамин А и Е действат много добре. Doppel Herz Aktiv за коса, кожа и нокти наистина се отразява на косата и кожата, но пък при ноктите не виждам промяна. През лятото по принцип растат по-бързо, а миналото пиех редовно Геритамин\Герилукс и тогава бяха най-здрави. Сега отново започнах и още след първата опаковка виждам невероятна разлика.
    Вероятно си знаете колко лошо е гризането на нокти и кожички, но все пак ще го спомена, защото и мен ме тормозеше дълго този отвратителен навик. Също така, за по-креативните, които все майсторят нещо - внимавайте с лепилата.
    Сега и за козметиката... Открих продукт на Орифлейм - Nail Food - който не мога да оприлича нито на заздравител, нито на масло за нокти. Нанасям го всяка вечер преди лягане и когато се сетя през другото време. Консистенцията не е подходяща за използване точно преди лакиране, тъй като лакът просто няма да се задържи. Цената е 8 лв, но често има промоции; взех си я за 4 :)

    Ноктите ми все още са далеч от дълги, но и не смятам да ги пускам много, за да ми е удобно.
     Ще ми бъде интересно да прочета и за вашите съвети за хубави нокти!
                            Целувки, Габи

3 коментара:

  1. Интересна публикация! Моите нокти също не са невероятни, но аз постоянно правя нещо с ръцете си и се отказах от идеята изобщо някога да бъдат дълги.
    Успех в начинанието :)

    ОтговорИзтриване
  2. Моите нокти са същите като твоите. Аз също имам такава храна от орифлейм но не съм забелязала да ми помага (сигурно) защото не я ползвам често) но вече ще я ползвам и ще си купя Doppel Herz Aktiv. Благодаря че сподели :) :*

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...