събота, 14 април 2012 г.

Небрежна, но стилна опашка

    Здравейте! Днес пускам кратичка публикация за прическата, която най-често използвам, когато косата ми има особена форма :) или пък искам да я нося вдигната. През пролетта плитките са тренд, а романтичната небрежност - на почит.
    Необходимо: ластик с цвета на косата ви, фибички и 2 минутки :)
    Първо хващам косата си на висока, но хлабава опашка, като оставям един кичур да виси и не го завързвам. Големината на кичура е според предпочитанията ви, разбира се :) 
    Разтърсвам два-три пъти, преди да я завържа с ластика.
    Разделям кичура на две. Първата половина овивам около ластика и захващам с фибичка отдолу. Втората сплитам на плитка и отново увивам.
                                                                 Воала
    


Не се притеснявайте, ако не е пригладено и тук-таме стърчи, това е ефектът, който търсим за тази небрежна и удобна прическа, отличаваща се с романтичен завършек :)

                     
                                                                            Целувки, Габи

3 коментара:

  1. Аз ще съм нахална... Един урок за къдрици с ролки? Понеже тези на Аля и твоите бяха различни (а аз идея си нямам как се прави коса с ролки) и вероятно си иска някаква (непонятна за мен) техника.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, моята е "въртиш и сучеш". Ами може би след някой друг ден; писна ми само права, така че ще се къдря повече :) (а ти трябва да ми покажеш твоята техника на къдрене с преса, защото явно, че е по-добра от моята, хехе)

      Изтриване
    2. Даа, някой предиобед ще ми дойдеш на гости да ти демонстрирам... или мога направо да ти го снимам, ако не ме мързи изключително много. ;д

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...