сряда, 24 април 2013 г.

Ежедневна мода - иновации от Christian of Roma и DAWA Professional

Статия на Михаил Григоров




Скъпи колеги и приятели,

С тази статия искам да ви представя един нов иновативен продукт, а именно тези ролки. Това са първите ролки в света, с които се работи, чрез загряване с преса. Изработени са от специален материал и издържат на температура до 300 градуса.  С тяхна помощ можете да създатете за кратко време бързи, лесни и ефектни прически, да предоставите една нова услуга във вашия фризьорски салон или просто да направите косата си вкъщи.
Техниката на работа е елементарна: разделяме косата на сектори и навиваме отделни кичури върху ролкатa, захващаме с ластиците, загряваме директно пресата и оставяме няколко минути да изстине. В зависимост от големината на секторите и начина на навиване се получават различни по големина и форма къдрици и вълни.





При тази прическа целта е да получим контраст.







Ето как бързо и лесно можете да направите перфектна прическа за минути, дори у дома.





Тук сме направили една небрежна и много естествена прическа за около 15 минути.







Следващата е с ретро вълни...










Ролките се продават в комплект от 12броя.
За повече информация:
-          Профил на Christian of Roma Group: https://www.facebook.com/christianof.romagroup?fref=ts
-          Страница на Christian of Roma Group: https://www.facebook.com/pages/Christian-of-Roma-Group/100678700033184?fref=ts
-          www.christian-of-roma.com
-          michaelgrigorov@gmail.com



            
                                                                                                          Михаил Григоров

вторник, 23 април 2013 г.

Grazia April 2013 + Ревю


Новият брой на Грация има няколко варианта с подаръци:
Сет от Ланком - мини-червило L'Absu Nu 302 + спирала 2мл Hypnose Star с триъгълна четка;
Пълен размер спирала Орифлейм Wonder Lash (представлява сериозен интерес за мен)
Мини-червило Erre Due (непозната за мен марка);
Червило Clinique Delovely, което си купих с декемврийския брой.


Спиралата Wonder Lash ми се струва доста интересна. Пробвала съм само една друга спирала на Орифлейм, която ми е любима.. \да отбележа, че не е същата!\



Ето статия за дълги и хубави мигли, в която съм използвала спиралата Revelation за завършек. Купих си я преди около 10 месеца. Вече стигна края си, но капнах две капки за очи и стана. Другият вариант да ползвате хубава четка е с друга спирала. Тази специално е много различна от всички, които съм ползвала - мъничка е, продълговата и с плътни къси косъмчета. Още при първото движение покрива всяка мигла. Не придава обем и плътност, но за сметка на това извива и удължава на макс. Много съм доволна.
http://miracleofbeautyandfashion.blogspot.com/2012/08/lashes-just-like-falsies.html

Червилото на Клиник, ако трябва да съм абсолютно честна, е нещо, без което спокойно можете да минете, особено ако вече имате малко от малко изградена колекция. В списанието казват, че е nude-червило. Има естествен цвят, който в патрончето изглежда кафеникав, но на устните стои по по-различен начин. Много, много кремообразно - точно затова и се харчи бързо. Не изсушава устните. Изобщо едно универсално червило, което обичам да ползвам, защото е супер неангажиращо. Цветът позволява да се надгражда. Ако искам да е по-тъмно, нанасям два слоя с потупване на безименния пръст, за да не стане много. Има блясък и миииини частички. Само с издръжливостта нещо няма да се разберем, но при мен нищо не издържа дълго, тъй като постоянно пия вода.





Ето как изглежда и пълният размер

Имате ли впечатления от някой от подаръците в Грация? :))

                                                                                 Целувки, Габи



неделя, 21 април 2013 г.

Изненада от VICHY

Здравейте, момичета! Как сте?

Участвате ли в игри и томболи? Аз лично смятах, че е само за късметлии и хаховци, но интересът ми към козметиката и всичко, свързано с нея, ме накара да се включа.

 Съвет от мен:
Следете фейсбук-страниците на любимите си марки, обръщайте се към онлайн-консултантите, ако имате въпроси относно някой продукт, включвайте се в игри и ако нямате 18, винаги пишете имената на някой близък, защото може в условията да пише, че непълнолетни не могат да участват. Участвала съм само в няколко игри, но винаги пиша името на майка ми, даже се учудвам, че тук съм дава своето.


 А ето какво се крие вътре.... Normaderm Hyaluspot.


Това е интензивна терапия против пъпки. Обещава за два часа 99% от бактериите да са убити, а след 48 часа пъпката да я няма (сега разбираме защо на кутията има часовниче с 48). Има метален апликатор. В аптеките можете да намерите мостричка и да пробвате. Тук вижте аптеките, които със сигурност предлагат тестер. Доколкото успях да преценя от три-четири намазвания, съм почти сигурна, че щях да си го купя. Кожата е нещо, което може както да ме накара да се чувствам страхотно, така и може да срине самочувствието ми. Може и да звучи пресилено, но с моя опит мога да ви кажа, че наистина е така. Очаквайте пълно ревю, когато, разбира се, добия по-добра представа, защото за такъв род козметика са нужни по-обстойни наблюдения и опит, преди да изкажа еднозначно мнение.

Eто и за какво смятам да ползвам самата кутия - ще си държа декоративната козметика, която ползвам всеки ден, за да ми е по-удобно. Прилича на куфарче, метална и здрава е.



Вижте и кутията на Адри.
                                                                        Целувки, Габи

събота, 20 април 2013 г.

Fabulous Finds Trends Spring/Summer 2013

Здравейте!

Днес ще ви покажа някои от любимите ми "изнамерени от нета" модни находки за 2013. Става дума за чанти, обувки, аксесоари и елементи.

абсолютен хит са:

-остри отпред обувки (честно казано, това не е за мен, но пък наистина има някои добри модели рядкост)
-якичките от миналата година
-ризи с изрязани рамена (пак от миналата година)
-деним с пълна сила (якетата се завръщат, а ризите продължават да се налагат)
-флорален деним (панталони, поли, рокли изцяло с шарки)
-чанти с ясно изразена форма (най-вече изчистени, шик и с комбинация от 2-3 цвята)
-въпреки това чантите торби остават
-капси, капси и пак капси навсякъде! По дрехи, чанти и обувки
-часовниците се налагат. Обърнете внимание колко повече хора около вас носят
-очилата тип котешко око са толкова шик!
-нюд, ментово, пастелни цветове, ярки коралови fashion picks са определящи
-бюстиета и къси блузки
-високи сандали с дебел или тънък ток или платформа, както с висока предна част (платформа в предната част), така и без (т.е. ниски, ще видите в галерията)
-пръстите на краката са на показ!
-eлементи при обувките тип гривна






































А кои са вашите вдъхновения за новия сезон?
Целувки, Габи





неделя, 14 април 2013 г.

Trends Spring/Summer 2013 Част 3 Шарки

Здравейте, момичета!

Как беше седмицата ви? Моята мина супер. Ходих 3 дена на училище, а в събота направихме чудна малка разходка в подножието на Родопите. Времето беше страхотно - слънчице, топлина, приятно подухваше от време на време. А на всичкото отгоре заради пролетния дъжд, който удряше по прозореца, спах като къпана ... изобщо прекрасен ден. Днес завърши ремонтът в стаята ми и нямам търпение да ви я покажа съвсем скоро.

Днешната модна статия е посветена на шарките, които се носят през топлите дни. Много от миналогодишните дрехи ще са модерни и сега, така че вадете блузките на цветчета и раираните потници :))

Флоралните мотиви продължават да са хит (все пак е пролет! хехе). Бароковите са леко изменени и комбинирани с други шарки. Дрехите тип колаж са много налагащи се - т.е. съчетават се несъвместими шарки и става като patch work. Геометричните елементи също покоряват модните подиуми, може би даже най-силно е тяхното влияние. Контрастиращите черно-бели раета, карета и шарки се срещат мноооого в колекциите. Нещо интересно са етно-мотивите, които за първи път имат такава сила - масивни бижута, силни цветове, богати шарки. Впечатляващо е влиянието на Изтока - модели, платове, цветове и шарки от страната на изгряващото слънце са прекрасно вдъхновение.  Най-страхотното за мен е, че един от любимите ми цветове - смарагдово - е супер тренд. Кликнете на снимките и разгледайте галерията.















\






































А кой е вашият любим тренд?
       Целувки, Габи
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...