четвъртък, 27 септември 2012 г.

Golden Rose Rich Color 19




    Здравейте!! Радвам се отново да пиша за блога, но не ме напуска постоянно чувство за вина, че не съм редовна ;( Днешната публикация е за едно супер откритие, дано ви хареса! :))


    Една приятелка знае, че се интересувам от козметика и ми го даде да го пробвам. (Мерси, Дани :*) Първоначално не бях толкова въодушевена, но щом го сложих.. УАУ - този лак наистина покрива и с един пласт! Съхне бързо и - подобно на останалите ГР- лакове - се получава тънък слой, наистина впечатляващо. Не знам колко ще ми издържи, тъй като сега съм отново с къси нокти, а в този случай много повече използвам ноктите вместо възглавничките на пръстите, но можете да погледнете публикацията ми за Издръжлив маникюр. Слагам снимка от нета и моя, като моята е на изкуствена светлина, а и да кажем, че ноктите ми не са много за  показване (което ми напомня - не спирайте да се грижите редовно за кожичките и самите нокти, ще ви бъдат благодарни; допреди 15-20 дена имах страхотен маникюр, но когато се занемарят грижите.. така се получава хаха)
    Лакът е №19 и е доста хубав, но мисля да посетя козметичния магазин и да си избера някой друг цвят, примерно този.
    В заключение ще кажа само ... Ами пробвайте ги, няма да съжалявате :))
                                           
                                                                                                        Целувки, Габи

неделя, 16 септември 2012 г.

Back to School: Да върнем лятото!! Част 1

    Здравейте, момичета!! Занимавате ли се с DIY? А обичате ли да намирате приложение на вещите, които иначе стоят с месеци по гардеробите? Днешната ми идея ще запази лятото и спомените от него и през студените дни или поне ще внесе малко цвят в стаята :)
    Можете да използвате плажната си чанта, за да си държите списания или в моя случай учебниците за продаване, хехе.
     Ако е твърда (като плетените например) е по-добре. Ако не е, сложете вътре кутия от обувки или твърди подпори (като тефтери). Също така вкарайте вътре дръжките ии.. воала. Супер бърза, различна и цветна декорация :))


               Целувки, Габи
   

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Back to School: Тетрадки

    Здравейте! Днешната публикация е посветена на училищни материали - т.е. тетрадки.


Всяка година си взимам 3-4 по-хубави, а останалите са обикновени, които подвързвам. С малко гордост мога да кажа, че тази година най ми се получиха ^^.  "Хубавите" са само 2 за немски език и още една, каква да е, голям формат за математиката.


  А ето ги и basic- тетрадките. От Кауфланд са, 5бр, офсет, по 40 листа за 1,90. Реших да взема повече тетрадки по 40 листа, макар че няма да ми стигнат за цяла година, но така ще е и по-леко, и по-удобно.
    А ето сега и как ги подвързах тази година...
Първите две са с цветен картон, от по-меките. Продават се на големи листи по около 0,70лв
Вторите две са облепени с фолио. Малко съветче - посетете Кауфланд, защото отново са пуснали хубави фолиа на смешни цени. Това с цветчетата ми е оттам, а другото беше по-скъпо - от Алати.






Следващата е направена от корицата на стара тетрадка с малко тиксо. Подлепих я по ръбовете  отвътре се вижда само тиксото.

Последната е с тази невероятно красива хартия за подвързване. Супер щастлива съм, че я открих, страшно ми харесва. Хартията за подвързване представлява неголеми листове гланцирана хартия като таз за подвързване, стига за два големи учебника. Тази беше 0,30лв листа.
   Днес ще си взема още едно фолио от Кауфланд, бяло с големи розови цветя и ще облепя още някоя тетрадка.

Какво мислите за тазгодишното ми "творение"?





                                                                                        Целувки, Габи

Международен фестивал на прическата и красотата 2012


Здравейте,уважаеми приятелки и читателки на блога. Пиша ви отново аз, Михаил Григоров.

Искам да ви известя за едно интересно и важно събитие, което не бива да пропускате – “Международният фестивал на прическата и красотата” . Той ще се състои на 14.10.2012г. в зала 7 на НДК.
Очакват ви много изненади и шоу програма с участие на доказалите се имена във фризьорското изкуство от Италия, Франция, Германия, Русия, Полша, Австралия, Бразилия, Украйна, Швейцария и др.

Набираме модели - мъже и жени за прически и подстригване, за XV Международен фестивал на прическата и красотата. Всички, които проявяват интерес, моля да изпращат снимки и телефон за контакти на e-mail: office@kapanov.net. Ще се свържем с всички, които са одобрени. Снимките от фото сесиите от събитието ще бъдат публикувани в списание "Прическа и стил".

На вниманието на всички професионални фризьори:
Уважаеми колеги,
Приканвам Ви да участвате в "
XV МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА ПРИЧЕСКАТА И КРАСОТАТА" на 14.10.2012 г. от 9.00 часа, което ще Ви донесе авторитет пред вашите клиенти, опит и международен диплом 
с подписа на световния президент - Клаус Петер Окс. 
ЗА ЗАПИСВАНЕ:
office@kapanov.net / 02/954 90 26

за повече информация :
- купете си сп. “Прическа и стил”
- посетете : https://www.facebook.com/MezdunarodenFestivalNaPriceskataIKrasotata

Целувки и благодаря на моята приятелка – Габи
J

вторник, 11 септември 2012 г.

Ревю: Balea Magic Summer

Здравейте!  В тази публикация ще споделя мнението си за тониращия лосион на Балеа, но по-систематизирано, без излишни приказки. Все пак прочетете първата публикация за този лосион -  http://miracleofbeautyandfashion.blogspot.com/2012/08/balea-magic-summer-test.html

Какво обещава: постепенно леко потъмняване - sommerliche Bräune - летен тен
Първи резултати: слаби. След около 5 дни ползване сутрин и вечер забелязах лееееека промяна в тена. Просто поукраси с половин тон вече съществуващия. Струва ми се леееееееко жълтенеещо, но по хубав начин. Повече от това нищо не се забеляза.
Хареса ли ми първият резулат: да
Продължи ли потъмняването до видим И за околните резултат: не
Други характеристики: мирише горе-долу добре, хидратира добре
Ползвам ли го сега: не
Ще го ползвам ли през зимата: да, но без надежди за потъмняване, може да
Добра покупка ли е: не, искам да пробвам този на Дав

Вие имате ли опит с този продукт?
                                                                                                   Целувки, Габи

събота, 8 септември 2012 г.

DIY: Galaxy Nails

    Здравейте! Днес ще ви покажа моята интерпретация на Galaxy nails-маникюр. Ясно, че е по-различна от снимките в нета на омбре маникюри в galaxy-тема, просто реших да направя нещо различно, което да може да се носи през деня, но и да изглежда по-интересно вечер.

    Първият лак, който използвам е на Lovie  - 160 . Лаковете на тази фирма са трудни за намиране, но са много хубави, поне според моите изисквания. Доста течни, но с 2 слоя става супер.
    Сега интересната част - ползвам лак Catherine Arley №735, който е със светлосиньо-зелени частички. На снимката съм показала как се получава само с него.
1-оригинално; 2- един слой; 3- два слоя
    Доста незадоволително откъм наситеност на броката. Затова добавих много син и сребрист брокат и по-мъничко лилав, за да се получат по-интересни отблясъци. Купуват се от магазин за 1лв. Синьото взе, че пусна цвят и оцвети и самия лак. Съветче как да изсипете броката: сгънета надве листче хартия.
Слагам два слоя и от готовия лак и отгоре (след като всичко е добре изсъхнало) нанасям топ коут. Цялото това чудо е около 5-6 слоя, но става здраво и не помръдва, тъй като използвам базата и топ-а от предишната публикация, погледнете.





    Много ми харесва как има съвсем мъничко лилаво.

    Какво мислите за този вид galaxy nails?

сряда, 5 септември 2012 г.

Как да направим издръжлив маникюр??

    Здравейте! Изключително щастлива съм, че открих формулата на маникюра, който не помръдва 5 дена, след това вече започва да се пообелва, но пак може да се спаси положението. Най-ефикасно действат втвърдителите. Допреди няколко месеца дори не обръщах внимание на тези продукти, а сега заемат достойно мястото си... в хладилника. Един съвет - дръжте ги в хладилника, за да издържат по-дълго. Наистина работи.
    Лилавият втвърдител е супер за база. Лакът става "прилепва" идеално ^.^  Пише малко странни неща на опаковката... вижте сами.
    За синия втвърдител на Перфект съм писала, но сега впечатленията ми са още по-добри. Ноктите наистина стават по-твърди, а лакът по-трудно пада. Преди го ползвах за основа и топ коут, но сега само за топ.



Препоръчвам ви да го пробвате, а ако вече имате опит с тях, оставете впечатленията си в коментарите :)


    Сега да се похваля и с червения си есенен маникюр. Лакът е на Перфект, номерът се изтри, но можете лесно да го познаете, ако ви хареса цветът. Самият лак се изтрива много лесно и още на 4-тия ден ноктите ми изглеждаха така:

    Все пак много ми харесва и не съжалявам. Мисля, че е много красиво есенно червено.
                             
                                                                                      Целувки, Габи
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...